Quontic Τραπεζικός Έλεγχος Επισκόπηση | Πιστωτικό Κάρμα


Warning: Undefined array key "mts_single_featured_image" in /home/gorevde/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/single.php on line 137
Σημείωση σύνταξης: Το Credit Karma λαμβάνει αποζημίωση από τρίτους διαφημιστές, αλλά αυτό δεν επηρεάζει τις απόψεις των συντακτών μας. Οι τρίτοι διαφημιστές μας δεν ελέγχουν, εγκρίνουν ή εγκρίνουν το συντακτικό μας περιεχόμενο. Είναι ακριβές από όσο γνωρίζουμε όταν δημοσιεύεται.

Ο λογαριασμός ελέγχου Quontic Bank με μια ματιά

Φυσικές θέσεις Κανένα — Η Quontic Bank είναι μια ηλεκτρονική τράπεζα
Ξεκινώντας Το Quontic μπορεί να υπερηφανεύεται για μια γρήγορη εφαρμογή τριών λεπτών και μια κατάθεση ανοίγματος 100 $
Μηνιαίο τέλος εξυπηρέτησης Κανένας
Τέλη υπερανάληψης Κανένας
Άλλες αμοιβές Τραπεζικά εμβάσματα (25$–35$), εντολή διακοπής πληρωμής (20$)
Πώς να κάνετε κατάθεση Εφαρμογή για κινητά, άμεσες καταθέσεις, μεταφορές ACH, Zelle, τραπεζικά εμβάσματα
Πώς να αποσύρετε Έγγραφες επιταγές, εμβάσματα ACH, πληρωμή λογαριασμών, ATM, χρεωστική κάρτα, Pay Ring, Zelle
Αξιοσημείωτο χαρακτηριστικό Κάντε τουλάχιστον 10 αγορές με χρεωστική κάρτα (τουλάχιστον 10 $ η καθεμία) το μήνα, θα κερδίσετε 1,10% APY — 0,01% APY διαφορετικά

Η Quontic Bank είναι μια σχετικά ασαφής ηλεκτρονική τράπεζα που έχει λανσάρει μερικές μεγάλες καινοτομίες. Είναι ένα Χρηματοπιστωτικό Ίδρυμα Κοινοτικής Ανάπτυξης που έχει σχεδιαστεί για να αυξάνει την πρόσβαση σε ποιοτικά τραπεζικά προϊόντα σε υποεξυπηρετούμενες κοινότητες. Το κάνει αυτό προσφέροντας στεγαστικά δάνεια με ευέλικτους λογαριασμούς αναδοχής και καταθέσεων υψηλού APY, συμπεριλαμβανομένων λογαριασμών ταμιευτηρίου, CD και λογαριασμών χρηματαγοράς.

Σε αυτό το άρθρο, θα μιλήσουμε για τους λογαριασμούς ελέγχου Quontic, οι οποίοι μπορεί να είναι διαφορετικοί από ό,τι μπορεί να έχετε δει πριν. Δύο από αυτά προσφέρουν επιστροφή μετρητών και ανταμοιβές Bitcoin, και το τρίτο – ο λογαριασμός ελέγχου υψηλού επιτοκίου της τράπεζας – προσφέρει επιτόκια APY για τις καθημερινές σας δαπάνες. Θα επικεντρωθούμε στον τραπεζικό λογαριασμό υψηλού επιτοκίου.


5 πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε για έναν λογαριασμό όψεως της Quontic Bank

Εκτός από τη μη χρέωση προμηθειών υπερανάληψης, εδώ είναι μερικά πράγματα που ξεχωρίζουν τον λογαριασμό ελέγχου υψηλού επιτοκίου Quontic.

1. Μπορείτε να κερδίσετε ένα μεγάλο ποσοστό, αλλά θα χρειαστεί να βάλετε λίγη δουλειά

Από τον Δεκέμβριο του 2022, η Εθνική Διοίκηση Πιστωτικών Ενώσεων δείχνει ότι η εθνική μέση ετήσια ποσοστιαία απόδοση στους λογαριασμούς ελέγχου τόκων είναι 0,15%. Ο έλεγχος υψηλού ενδιαφέροντος της Quontic προσφέρει ποσοστό APY 1,10%.

Υπάρχει, φυσικά, μια ατάκα — για να κερδίσετε αυτή την τιμή για τον μήνα, θα χρειαστεί να κάνετε τουλάχιστον 10 επιλέξιμες αγορές χρεωστικής κάρτας ύψους 10 $ ή περισσότερο. Εάν δεν το κάνετε, δεν υπάρχει καμία ποινή ή μηνιαία χρέωση συντήρησης, όπως σε ορισμένους άλλους τοκοφόρους λογαριασμούς όψεως. Αντίθετα, θα κερδίσετε ένα άθλιο 0,01% APY αντί για πολύ υψηλότερο 1,10% APY.

2. Βοηθήστε να καλύψετε τις απαιτήσεις δαπανών με το Quontic Pay Ring

Εάν είστε λάτρης της τεχνολογίας φορητών συσκευών ή είστε κάποιος που ξεχνάει πολύ το πορτοφόλι του, μπορείτε να απολαύσετε αυτήν τη νέα καινοτομία τραπεζικού υλικού: το Δαχτυλίδι πληρωμής. Λειτουργεί όπως άλλες μέθοδοι ανέπαφων πληρωμής, αλλά σε αυτήν την περίπτωση, είναι ένα πραγματικό δαχτυλίδι που φοράτε στο δάχτυλό σας. Για να πληρώσετε, θα χρησιμοποιήσετε μια κίνηση χτυπήματος με κέντρο το εικονίδιο ανέπαφων στο τερματικό πληρωμής για να ολοκληρώσετε την αγορά σας.

Και το πιο σημαντικό, πληρώνοντας με το δαχτυλίδι σου κάνει υπολογίζονται στις μηνιαίες απαιτήσεις ολίσθησης χρέωσης.

3. Η Quontic Bank είναι κερδοσκοπική, αλλά έχει επίκεντρο την κοινότητα

Η Quontic Bank ξεκίνησε ως Golden First Bank με έδρα τη Νέα Υόρκη μέχρι που ένας επιχειρηματίας ακίνητης περιουσίας την αγόρασε και την μετονομάστηκε το 2009. Εξακολουθεί να είναι μια ιδιωτική εταιρεία σήμερα, αλλά είναι επίσης επικεντρωμένη στην κοινότητα. Ένα από τα πράγματα που διαχωρίζει την Quontic από πολλές άλλες τράπεζες είναι η συμμετοχή της στο Ταμείο Κοινοτικής Ανάπτυξης Χρηματοπιστωτικών Ιδρυμάτων, ένα πρόγραμμα του Υπουργείου Οικονομικών των ΗΠΑ που στοχεύει στην προώθηση της οικονομικής ανάπτυξης σε υποεξυπηρετούμενες και μειονεκτούσες κοινότητες σε ολόκληρο το έθνος. Το 2020, η Quontic Bank έλαβε σχεδόν 800.000 $ σε επιχορήγηση για να τη βοηθήσει να επεκτείνει το πρόγραμμα CDFI μέσω των τραπεζικών προϊόντων και των στεγαστικών δανείων της, τα οποία μπορεί να είναι πιο εύκολα προσβάσιμα για άτομα που δεν μπορούν να ανταποκριθούν στις παραδοσιακές απαιτήσεις αναδοχής.

4. Η Quontic Bank μπορεί να αντικαταστήσει ορισμένες, αλλά όχι όλες τις τραπεζικές σας ανάγκες

Μια τράπεζα πλήρους εξυπηρέτησης προσφέρει σχεδόν κάθε τύπο καταθετικού λογαριασμού και κοινό τύπο δανείου που μπορεί να χρειαστείτε. Η Quontic Bank προσφέρει πολλά από τα τυπικά τραπεζικά προϊόντα και δάνεια, αλλά όχι όλα.

Με το Quontic, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση…

  • Ελεγχος λογαριασμών
  • Λογαριασμοί ταμιευτηρίου
  • Χρηματαγορά και CD
  • Συμβατικά δάνεια
  • Δάνεια FHA
  • Δάνεια VA
  • κοινοτικά αναπτυξιακά δάνεια
  • Αναχρηματοδότηση στεγαστικών δανείων

5. Θα έχετε πρόσβαση σε ένα πολύ μεγάλο δίκτυο ΑΤΜ

Οι περισσότερες τράπεζες και πιστωτικές ενώσεις προσφέρουν πρόσβαση στο δίκτυο Allpoint ή CO-OP ATM. Επιπλέον, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ελεύθερα ΑΤΜ στο δίκτυο MoneyPass, στο δίκτυο προγραμμάτων SUM ή σε μηχανήματα Citibank που βρίσκονται σε ορισμένα δημοφιλή καταστήματα λιανικής όπως η Target και η Kroger χωρίς πρόσθετες χρεώσεις από την Quontic. Συνολικά, αυτό είναι ένα μεγάλο δίκτυο 90.000+ δωρεάν ΑΤΜ.

Είναι η Quontic Bank ηλεκτρονική τράπεζα;

Ναί. Παρόλο που η Quontic Bank λειτουργεί όντως μερικές τοποθεσίες γραφείων, είναι ακριβώς αυτό – γραφεία και όχι τοποθεσίες υποκαταστημάτων όπου μπορείτε να κάνετε τις τραπεζικές σας συναλλαγές αυτοπροσώπως.

Αντί των φυσικών τραπεζικών υποκαταστημάτων στα οποία μπορείτε να μπείτε, η Quontic Bank προσφέρει ισχυρή υποστήριξη διαδικτυακής και κινητής τραπεζικής. Μπορείτε ακόμη και να εγγραφείτε για τραπεζικές συναλλαγές κειμένου, οι οποίες σας επιτρέπουν να λαμβάνετε στοιχεία λογαριασμού, όπως το υπόλοιπό σας, στέλνοντας στην τράπεζα ένα μήνυμα κειμένου.

Είναι η Quontic Bank νόμιμη τράπεζα;

Ναί. Αν και φαίνεται παρόμοιο με άλλες εταιρείες fintech που Κοίτα όπως οι τράπεζες αλλά στην πραγματικότητα δεν είναι, η Quontic Bank είναι μια πραγματική τράπεζα που προσφέρει έντοκους λογαριασμούς όψεως. Είναι εγγεγραμμένο στο FDIC, ώστε οι καταθέσεις σας να είναι πλήρως ασφαλισμένες μέχρι τα ομοσπονδιακά όρια.

Δεν είστε σίγουροι αν η Quontic Bank είναι κατάλληλη για εσάς; Εξετάστε αυτές τις εναλλακτικές λύσεις.

  • Allly Bank: Για περισσότερη ελευθερία στην ανάληψη μετρητών, η Ally Bank προχωρά ένα βήμα παραπέρα και θα σας επιστρέφει έως και 10 $ σε προμήθειες ATM κάθε μήνα, εάν τύχει να χρησιμοποιήσετε μηχάνημα εκτός δικτύου.
  • M1 Finance: Εάν είστε διατεθειμένοι να πληρώσετε μια ετήσια αμοιβή για να κερδίσετε ακόμη περισσότερες ανταμοιβές, σκεφτείτε τον λογαριασμό Δαπάνης M1 που προσφέρει τόκους και 1% επιστροφή μετρητών για αγορές με χρεωστική κάρτα.

Σχετικά με τον Συγγραφέα: Η Lindsay VanSomeren είναι ανεξάρτητη συγγραφέας που ζει στο Kirkland της Ουάσιγκτον. Υπήρξε επαγγελματίας δρομέας σκυλιών, ερευνήτρια άγριας φύσης και συμμετέχουσα στο National Spelling Bee. Γράφει για ιστοσελίδες όπως… Διαβάστε περισσότερα.


Warning: Undefined array key "mts_related_posts_taxonomy" in /home/gorevde/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/functions/theme-actions.php on line 320

Comments (No)

Leave a Reply