Πολιτεία που επιτρέπουν την εγγραφή μη κατοίκων


Warning: Undefined array key "mts_single_featured_image" in /home/gorevde/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/single.php on line 137
Σημείωση σύνταξης: Το Credit Karma λαμβάνει αποζημίωση από τρίτους διαφημιστές, αλλά αυτό δεν επηρεάζει τις απόψεις των συντακτών μας. Οι τρίτοι διαφημιστές μας δεν ελέγχουν, εγκρίνουν ή εγκρίνουν το συντακτικό μας περιεχόμενο. Είναι ακριβές από όσο γνωρίζουμε όταν δημοσιεύεται.

Πολλές πολιτείες στις ΗΠΑ απαιτούν από τους οδηγούς να έχουν άδεια οδήγησης και να ταξινομούν τα οχήματά τους στην ίδια πολιτεία όπου διαμένουν.

Ωστόσο, υπάρχουν ορισμένες εξαιρέσεις.

Ανάλογα με τις περιστάσεις σας, μπορεί να έχετε νόμιμο λόγο για να καταχωρίσετε το αυτοκίνητό σας σε άλλη πολιτεία από αυτήν στην οποία ζείτε. Για παράδειγμα, η κατοχή οχημάτων σε πολλές πολιτείες μπορεί να έχει νόημα εάν είστε ιδιοκτήτης εξοχικής κατοικίας ή είστε στρατιωτικοί.Μπορείτε να εγγράψετε ένα αυτοκίνητο σε διαφορετική πολιτεία από την άδειά σας;

Πολλές πολιτείες δεν επιτρέπουν την εγγραφή οχημάτων χωρίς αντίστοιχη άδεια οδήγησης. Στην πραγματικότητα, πολλές πολιτείες έχουν νόμους που απαιτούν από τους νέους κατοίκους να λάβουν πολιτειακή άδεια οδήγησης γρήγορα — συνήθως εντός 30 έως 90 ημερών. Και οι πολιτείες μπορεί επίσης να σας ζητήσουν να προσκομίσετε την άδειά σας ή άλλο αποδεικτικό κατοικίας κατά την εγγραφή του οχήματός σας στην πολιτεία.

Ωστόσο, ορισμένες πολιτείες δεν απαιτούν την άδειά σας να ταιριάζει με την εγγραφή σας, πράγμα που σημαίνει ότι ενδέχεται να μπορείτε να καταχωρίσετε το αυτοκίνητό σας ως μη κάτοικο σε αυτές τις πολιτείες. Δείτε μια λίστα με τις πολιτείες που δεν απαιτούν αντίστοιχη άδεια παρακάτω.

Ποιες πολιτείες δεν απαιτούν την άδειά σας για να ταιριάζει με την εγγραφή σας;

Εδώ είναι οι λίγες πολιτείες που δεν απαιτούν την άδειά σας για να ταιριάζει με την εγγραφή σας.

 • Καλιφόρνια επιτρέπει σε μη κατοίκους να ταξινομήσουν ένα όχημα στην πολιτεία εάν το αυτοκίνητο έχει έδρα στην Καλιφόρνια ή χρησιμοποιείται κυρίως σε αυτοκινητόδρομους της Καλιφόρνια.
 • Κολοράντο δεν απαιτεί άδεια εντός της πολιτείας για την εγγραφή οχήματος, αν και χρειάζεστε απόδειξη ασφάλισης στο Κολοράντο.
 • Ντέλαγουερ δεν απαιτεί άδεια εντός της πολιτείας για την εγγραφή του οχήματός σας, αλλά αντ’ αυτού, πρέπει να προσκομίσετε δύο έγγραφα που να αποδεικνύουν την κατοικία σας στο Ντέλαγουερ κατά την εγγραφή του οχήματός σας και πρέπει να περάσει από έλεγχο.
 • Φλόριντα επιτρέπει σε μη κατοίκους να ταξινομούν οχήματα στο κράτος προσωρινά υπό ορισμένες συνθήκες. Για παράδειγμα, εάν εργάζεστε προσωρινά στη Φλόριντα, μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για πινακίδα κυκλοφορίας 90 ημερών. Τα μη κάτοικοι Στρατιωτικά μέλη που έχουν αναπτυχθεί στη Φλόριντα μπορούν επίσης να αγοράσουν μια πινακίδα κυκλοφορίας στη Φλόριντα και να πληρούν τις προϋποθέσεις για απαλλαγή από τα τέλη.
 • Ιντιάνα δεν απαιτεί άδεια εντός της πολιτείας για την εγγραφή ενός οχήματος, αλλά θα χρειαστεί να δείξετε δύο έγγραφα με το όνομά σας και μια διεύθυνση Ιντιάνα.
 • Κεντάκι δεν απαιτεί άδεια στην πολιτεία για την εγγραφή οχήματος, αλλά χρειάζεστε ταυτότητα με φωτογραφία. Το Κεντάκι απαιτεί επίσης απόδειξη της ασφάλισης αυτοκινήτου του Κεντάκι, εκτός και αν είστε εν ενεργεία στρατιωτικοί που σταθμεύουν στο Κεντάκι.
 • Μέιν δεν απαιτεί άδεια οδήγησης στην πολιτεία. Πρέπει να φέρετε τον τίτλο και την εγγραφή σας εκτός πολιτείας (εάν μεταφέρεστε από άλλη πολιτεία) και την κάρτα ασφάλισής σας στο Maine.
 • Μασαχουσέτη Απαιτεί μόνο να αποδείξετε τη νόμιμη παρουσία σας στις ΗΠΑ για να εγγράψετε ένα όχημα στην πολιτεία. Εάν δεν έχετε άδεια εντός της πολιτείας, μπορείτε να δείξετε μια άδεια που δεν έχει λήξει από άλλη πολιτεία ή χώρα, μια κάρτα Κοινωνικής Ασφάλισης ή άλλο έγγραφο που αποδεικνύει τη νόμιμη παρουσία στη χώρα.
 • Νέα Υόρκη επιτρέπει σε μη κατοίκους να καταχωρούν οχήματα εκτός πολιτείας ταχυδρομώντας μια αίτηση και τα απαραίτητα έγγραφα σε ένα γραφείο DMV της Νέας Υόρκης.
 • βόρεια Ντακότα επιτρέπει σε μη κατοίκους που εργάζονται στην πολιτεία να αποκτήσουν προσωρινή ταξινόμηση οχημάτων. Η προσωρινή εγγραφή ισχύει είτε για έξι μήνες είτε για 12 μήνες. Απαιτείται να διατηρήσετε την τρέχουσα εγγραφή στην πολιτεία σας.
 • Νότια Ντακότα επιτρέπει σε μη κατοίκους να ταξινομούν οχήματα στο κράτος. Χρειάζεστε τον αρχικό σας τίτλο εκτός πολιτείας, ένα αντίγραφο της άδειας οδήγησης, τον αριθμό κοινωνικής ασφάλισης και μια αίτηση εγγραφής.

Γενικά πρέπει να δείξετε μια τρέχουσα άδεια οδήγησης στην πολιτεία για να εγγράψετε ένα όχημα στις υπόλοιπες πολιτείες.

Πώς να καταχωρήσετε το όχημά σας ως μη κάτοικος ΗΠΑ

Ορισμένες πολιτείες επιτρέπουν σε μη κατοίκους ΗΠΑ να ταξινομούν οχήματα. Ωστόσο, κάθε πολιτεία θεσπίζει τους δικούς της κανόνες, επομένως είναι καλή ιδέα να επισκεφτείτε το τμήμα μηχανοκίνητων οχημάτων της πολιτείας για να ελέγξετε τις απαιτήσεις.

Για παράδειγμα, δεν χρειάζεται να προσκομίσετε άδεια οδήγησης των ΗΠΑ για να εγγράψετε ένα όχημα στη Μασαχουσέτη — απλά πρέπει να προσκομίσετε απόδειξη νόμιμης παρουσίας στις ΗΠΑ.

Εάν δεν έχετε έγκυρη άδεια οδήγησης, διαβατήριο ή πιστοποιητικό γέννησης των ΗΠΑ, ενδέχεται να μπορείτε να αποδείξετε τη νόμιμη παρουσία σας στις ΗΠΑ με ένα από τα ακόλουθα σε ορισμένες πολιτείες:

 • Κάρτα μόνιμου κατοίκου που εκδίδεται από το Υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας ή τις Υπηρεσίες Ιθαγένειας και Μετανάστευσης των ΗΠΑ
 • Προσωρινή σφραγίδα I-551 σε Ξένο Διαβατήριο
 • Έγγραφο εξουσιοδότησης απασχόλησης που εκδίδεται από το DHS

Ειδικές καταστάσεις για την εγγραφή αυτοκινήτου

Πολλές πολιτείες αναγνωρίζουν ότι ειδικές καταστάσεις μπορεί να απαιτούν από τους ανθρώπους να έχουν ένα όχημα ταξινομημένο σε άλλη πολιτεία από αυτή της νόμιμης διαμονής τους. Ίσως μπορέσετε να εγγράψετε ένα αυτοκίνητο σε μια πολιτεία που δεν ζείτε μόνιμα, εάν πέσετε σε μια από αυτές τις γκρίζες περιοχές.

 • Αναπτυσσόμενος στρατιωτικός — Ορισμένες πολιτείες επιτρέπουν στα αναπτυγμένα στρατιωτικά μέλη στην πολιτεία να αποκτήσουν άδεια κυκλοφορίας οχήματος μη κατοίκους.
 • φοιτητές κολεγίου — Οι φοιτητές κολεγίου εκτός πολιτείας πιθανότατα δεν χρειάζεται να εγγράψουν το αυτοκίνητό τους στην πολιτεία όπου βρίσκεται το σχολείο τους, εκτός εάν θέλουν να εγκαταστήσουν την κατοικία τους.

Κάθε πολιτεία έχει τους κανόνες της για το πώς και πότε οι μη κάτοικοι υποχρεούνται να ταξινομούν οχήματα στην πολιτεία. Κάποιοι θα εκδώσουν προσωρινές εγγραφές μόνο υπό ειδικές συνθήκες, γι’ αυτό κάντε την έρευνά σας πριν επισκεφτείτε το DMV.

Πώς να εγγράψετε το αυτοκίνητό σας σε διαφορετική κατάσταση

Μόλις επιβεβαιώσετε ότι πληροίτε τις προϋποθέσεις για την εγγραφή αυτοκινήτου στην πολιτεία, πολλές πολιτείες απαιτούν από εσάς να επισκεφτείτε αυτοπροσώπως ένα τοπικό γραφείο της DMV. Ελέγξτε online ή καλέστε εκ των προτέρων για να βεβαιωθείτε ότι θα μπορείτε να εγγράψετε το όχημά σας όταν φτάσετε. Φέρτε όλα τα απαραίτητα έγγραφα και έναν αποδεκτό τρόπο πληρωμής για τα τέλη εγγραφής και τους ισχύοντες φόρους.


Συχνές ερωτήσεις σχετικά με την εγγραφή αυτοκινήτου μη κατοίκους

Ποια είναι η πιο εύκολη κατάσταση για να ταξινομήσετε ένα όχημα;

Η Νότια Ντακότα είναι μια από τις πιο εύκολες πολιτείες για την εγγραφή αυτοκινήτου. Μπορείτε να εγγραφείτε ηλεκτρονικά εάν έχετε άδεια οδήγησης Νότιας Ντακότα. Διαφορετικά, μπορείτε να εγγραφείτε αυτοπροσώπως.

Πού πρέπει να καταχωρήσω το αυτοκίνητό μου εάν ζω σε δύο διαφορετικές πολιτείες;

Γενικά, θα πρέπει να δηλώσετε το αυτοκίνητό σας στην πολιτεία όπου είστε νόμιμος κάτοικος — όπου υποβάλλετε φορολογικές δηλώσεις, έχετε άδεια οδήγησης και είστε εγγεγραμμένοι για να ψηφίσετε. Ωστόσο, εάν διατηρείτε ένα όχημα σε άλλη πολιτεία, μπορεί να χρειαστεί να καταχωρίσετε αυτό το όχημα ως μη κάτοικος σε αυτήν την πολιτεία, εάν απαιτείται και επιτρέπεται από την πολιτειακή νομοθεσία.

Πότε έχει νόημα να ταξινομήσω το αυτοκίνητό μου σε άλλη πολιτεία;

Η εγγραφή του αυτοκινήτου σας σε άλλη πολιτεία μπορεί να έχει νόημα όταν βρίσκεται σε γκαράζ και οδηγείτε εκεί. Για παράδειγμα, εάν είστε στρατιωτικοί και εκτός της πολιτείας σας. Δεν πρέπει να καταχωρήσετε το όχημά σας σε άλλη πολιτεία αποκλειστικά για να επωφεληθείτε από τα φθηνά ασφάλιστρα αυτοκινήτου, καθώς αυτό θεωρείται ασφαλιστική απάτη.


Σχετικά με τον Συγγραφέα: Η Janet Berry-Johnson είναι ανεξάρτητη συγγραφέας με εμπειρία στη λογιστική και την ασφάλιση. Έχει πτυχίο λογιστικής από το Πανεπιστήμιο Morrison. Η γραφή της έχει εμφανιστεί στα Capitalist Review, Chase News &a… Διαβάστε περισσότερα.


Warning: Undefined array key "mts_related_posts_taxonomy" in /home/gorevde/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/functions/theme-actions.php on line 320

Comments (No)

Leave a Reply