Οι καλύτερες εταιρείες ασφάλισης κλασικών αυτοκινήτων


Warning: Undefined array key "mts_single_featured_image" in /home/gorevde/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/single.php on line 137
Σημείωση σύνταξης: Το Credit Karma λαμβάνει αποζημίωση από τρίτους διαφημιστές, αλλά αυτό δεν επηρεάζει τις απόψεις των συντακτών μας. Οι τρίτοι διαφημιστές μας δεν ελέγχουν, εγκρίνουν ή εγκρίνουν το συντακτικό μας περιεχόμενο. Είναι ακριβές από όσο γνωρίζουμε όταν δημοσιεύεται.

Εάν θέλετε να προστατεύσετε την επένδυσή σας στο κλασικό σας αυτοκίνητο, ένα συγκεκριμένο είδος ασφάλισης ταιριάζει. Είναι κλασική ασφάλιση αυτοκινήτου και προσφέρει εξειδικευμένη κάλυψη για τη vintage βόλτα σας. Εδώ είναι οι επιλογές μας για τις καλύτερες εταιρείες ασφάλισης κλασικών αυτοκινήτων.Καλύτερο συνολικά: Αμερικανοί Συλλέκτες

Γιατί το American Collectors ξεχωρίζει πάνω από τα υπόλοιπα: Η American Collectors προσφέρει εκπτώσεις και πρόσβαση σε ειδικούς στην ασφάλιση συλλεκτών. Αυτή η ασφαλιστική εταιρεία διαθέτει επίσης προϊόντα για διάφορους τύπους κλασικών οχημάτων, με πρόσθετα για την προσαρμογή του συμβολαίου σας. Η American Collectors παρέχει την κάλυψη “συμφωνημένης αξίας” που είναι τυπική από τις κλασικές ασφαλιστικές εταιρείες αυτοκινήτων – αυτό σημαίνει ότι εάν το ασφαλισμένο σας όχημα είναι ολική απώλεια, θα λάβετε την πλήρη συμφωνημένη αξία του οχήματος χωρίς μειώσεις για απόσβεση.

Οι εκπτώσεις ασφάλισης αυτοκινήτου από την American Collectors περιλαμβάνουν εκείνες για οχήματα με χαρακτηριστικά ασφαλείας, όπως αντιμπλοκάρισμα φρένων και αντικλεπτικό εξοπλισμό. Οι εκπτώσεις υψηλής αξίας ξεκινούν αυτόματα για αυτοκίνητα αξίας άνω των 150.000 $. Μπορείτε επίσης να λάβετε έκπτωση για την ολοκλήρωση ενός μαθήματος πρόληψης ατυχημάτων ή για να γίνετε μέλος της λέσχης αυτοκινήτου.

Αυτή η ασφαλιστική εταιρεία προσφέρει κάλυψη για πολλούς τύπους κλασικών οχημάτων:

  • Συλλεκτικά αυτοκίνητα
  • Φορτηγά και SUV
  • Προσαρμοσμένα αυτοκίνητα και hot rods
  • Εισαγωγές εξωτικών και συλλεκτικών
  • Κλασικές μοτοσυκλέτες

Μπορείτε να επιλέξετε από διάφορα πλεονεκτήματα πολιτικής για να προσαρμόσετε την κάλυψή σας. Κάλυψη γυαλιού ασφαλείας, κάλυψη απώλειας ταξιδιού, κάλυψη προσωπικών αντικειμένων, κάλυψη εργαλείων και ανταλλακτικών αυτοκινήτου και κάλυψη κατοικίδιων είναι μερικές από τις επιλογές.

Διαβάστε την πλήρη κριτική μας για την ασφάλεια αυτοκινήτου American Collectors.

Καλύτερο για συλλογές κλασικών αυτοκινήτων: Grundy

Γιατί το Grundy θα μπορούσε να είναι μια καλή επιλογή για συλλογές κλασικών αυτοκινήτων: Η Grundy παρέχει κάλυψη ειδικά σχεδιασμένη για την προστασία των συλλογών αυτοκινήτων. Σύμφωνα με το ARTnews, η Grundy ασφαλίζει την πλειοψηφία των κορυφαίων 200 ιδιωτικών συλλογών αυτοκινήτων στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Το τμήμα Special Collections της Grundy προστατεύει μεγαλύτερες συλλογές αυτοκινήτων αξίας 500.000 $ έως πάνω από 5.000.000 $. Η Grundy χρησιμοποιεί την ίδια προσέγγιση για την ασφάλιση συλλογών αυτοκινήτων και μεμονωμένων συλλεκτικών αυτοκινήτων: Τα καλύπτει στη συμφωνηθείσα αξία τους. Χρησιμοποιώντας φωτογραφίες που στέλνετε, οι ειδικοί της εταιρείας συνεργάζονται μαζί σας για να καταλήξετε σε μια αμοιβαία συμφωνημένη αξία του οχήματός σας. Μόλις οριστεί μια τιμή, η Grundy δεν θα τη μειώσει ποτέ εκτός κι αν το επιλέξετε.

Αυτός ο πάροχος προστατεύει κάθε αυτοκίνητο σε μια συλλογή κάτω από ένα μαξιλάρι κάλυψης 150%. Αυτό σημαίνει ότι εάν υπάρχει συνολική απώλεια και η ασφαλισμένη αξία του οχήματος είναι μικρότερη από την αγοραία αξία του, η Grundy θα πληρώσει έως και το 150% της συμφωνημένης αξίας για να αντισταθμίσει την απώλεια.

Το καλύτερο για οδηγούς που χρησιμοποιούν κλασικά αυτοκίνητα για καθημερινή οδήγηση: Safeco

Γιατί το Safeco θα μπορούσε να είναι μια καλή επιλογή για οδηγούς που χρησιμοποιούν κλασικά αυτοκίνητα για καθημερινή οδήγηση: Η ασφάλιση κλασικού αυτοκινήτου έχει συνήθως πολύ χαμηλά όρια χιλιομέτρων, προσφέροντας προστασία για τα περιορισμένα μίλια που οδηγείτε κάνοντας την vintage βόλτα σας σε εκθέσεις αυτοκινήτων και συναντήσεις λέσχης αυτοκινήτων. Αλλά η Safeco προσφέρει κάλυψη τακτικής χρήσης με υψηλότερα όρια χιλιομέτρων, επομένως είναι μια καλή επιλογή εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε το κλασικό σας αυτοκίνητο για καθημερινή οδήγηση.

Η πολιτική τακτικής χρήσης της εταιρείας σάς επιτρέπει να οδηγείτε το κλασικό σας αυτοκίνητο για έως και 10.000 μίλια ετησίως. Η Safeco προσφέρει επίσης κάλυψη για μια μεγάλη γκάμα κλασικών αυτοκινήτων. Η λίστα περιλαμβάνει τροποποιημένα συλλεκτικά αυτοκίνητα, αποκαταστάσεις, αντίγραφα, αυτοκίνητα αντίκες και μοντέρνα κλασικά αυτοκίνητα.

Η Safeco προσφέρει εκπτώσεις που μπορούν να σας βοηθήσουν να εξοικονομήσετε χρήματα στην κάλυψή σας. Για παράδειγμα, η Safeco προσφέρει έκπτωση για οδηγούς που έχουν ολοκληρώσει κύκλο μαθημάτων πρόληψης ατυχημάτων. Η Safeco προσφέρει επίσης ασφάλιση πολλαπλών αυτοκινήτων και εκπτώσεις πολλαπλών συμβολαίων για την προσθήκη ασφάλισης μοτοσικλέτας, σκάφους, RV ή κατοικίας στην κάλυψη του κλασικού αυτοκινήτου σας.

Διαβάστε την πλήρη κριτική μας για την ασφάλεια αυτοκινήτου Safeco.

Το καλύτερο για οδηγούς που μπορεί να χρειαστούν βοήθεια για την εύρεση ανταλλακτικών: Hagerty

Γιατί το Hagerty θα μπορούσε να είναι μια καλή επιλογή για οδηγούς που χρειάζονται βοήθεια για την εύρεση ανταλλακτικών: Ορισμένα ανταλλακτικά για το κλασικό σας αυτοκίνητο μπορεί να είναι δύσκολο να βρείτε. Το Hagerty παρέχει πρόσβαση σε ειδικούς σε θέματα αυτοκινήτων που μπορούν να σας βοηθήσουν να εντοπίσετε τα ανταλλακτικά που χρειάζεστε μέσω του γραφείου βοήθειας Carcierge. Αυτή η υπηρεσία σάς φέρνει σε επαφή με ειδικούς αυτοκινήτων που μπορούν να σας βοηθήσουν να εντοπίσετε δυσεύρετα ανταλλακτικά για την κλασική σας βόλτα. Αυτοί οι συνεργάτες έχουν επίσης την τεχνογνωσία να απαντήσουν σε ερωτήσεις σχετικά με την αξία του αυτοκινήτου σας ή να σας βοηθήσουν να βρείτε ένα εξειδικευμένο κατάστημα.

Αυτή η εταιρεία παρέχει κάλυψη συμφωνημένης αξίας για πολλούς διαφορετικούς τύπους κλασικών αυτοκινήτων. Ο κατάλογος περιλαμβάνει συλλεκτικά αυτοκίνητα, φορτηγά και SUV, συλλεκτικά οχήματα του 1980 και νεότερα, τροποποιημένα αυτοκίνητα, κλασικά αυτοκίνητα που χρησιμοποιούνται για μηχανοκίνητα αθλήματα, κλασικά στρατιωτικά οχήματα, κλασικά και αντίκες τρακτέρ και συλλεκτικές μοτοσυκλέτες και σκούτερ.

Επιπλέον, το Hagerty προσφέρει προστασία στο δρόμο που περιλαμβάνει απεριόριστη χρήση έκτακτης ανάγκης. Η ρυμούλκηση της εταιρείας περιλαμβάνει εγγυημένη μεταφορά σε επίπεδο κρεβάτι με μαλακούς ιμάντες για την προστασία της vintage βόλτας σας.

Καλύτερο για κλασικά αγωνιστικά αυτοκίνητα: Heacock Classic

Γιατί το Heacock Classic θα μπορούσε να είναι μια καλή επιλογή για κλασικά αγωνιστικά αυτοκίνητα: Το Heacock Classic προσφέρει κάλυψη ειδικά σχεδιασμένη για την προστασία των vintage αγωνιστικών αυτοκινήτων. Οι πράκτορες της εταιρείας είναι ενθουσιώδεις που παρακολουθούν αγώνες αγώνων και ζουν τον τρόπο ζωής, επομένως έχουν την τεχνογνωσία για να παρέχουν τη διορατική φροντίδα που χρειάζεστε.

Όπως και άλλες εταιρείες σε αυτήν τη λίστα, η Heacock προσφέρει μια δίκαιη συμφωνημένη αξία για το όχημά σας. Το να φτάσετε σε αυτόν τον αριθμό μπορεί να είναι δύσκολο με τα αγωνιστικά αυτοκίνητα, αλλά το Heacock Classic έχει πράκτορες και ασφαλιστές που γνωρίζουν αρκετά για τις τάσεις της αγοράς για να σας προσφέρουν μια έξυπνη και δίκαιη αποτίμηση.

Το Heacock Classic προσφέρει ολοκληρωμένη ασφάλιση για σωματικές βλάβες από τη στιγμή που το αυτοκίνητό σας βγαίνει από το γκαράζ μέχρι την άφιξή του στην πίστα. Η εταιρεία προστατεύει από πυρκαγιές, κλοπές, ζημιές στη μεταφορά και ατυχήματα με τρέιλερ. Αυτή η εταιρεία παρέχει πρόσθετα προγράμματα που προστατεύουν τα αγωνιστικά τρέιλερ και τα ανταλλακτικά.

Συχνές ερωτήσεις σχετικά με την κλασική ασφάλιση αυτοκινήτου

Ποιοι τύποι οχημάτων χρειάζονται ασφάλιση κλασικού αυτοκινήτου;

Ο ορισμός του κλασικού αυτοκινήτου ποικίλλει, αλλά μπορεί να περιλαμβάνει αυτοκίνητα αντίκες ηλικίας τουλάχιστον 25 έως 30 ετών, οχήματα και τροποποιημένα αυτοκίνητα, εξωτικά και πολυτελή αυτοκίνητα, αυτοκίνητα μυών και κλασικά φορτηγά. Τα οχήματα που εμπίπτουν σε αυτόν τον κάδο μπορεί να χρειάζονται κλασική ασφάλεια αυτοκινήτου.

Πώς μπορώ να δικαιούμαι την κλασική ασφάλιση αυτοκινήτου;

Η ηλικία ενός αυτοκινήτου δεν είναι αρκετή για να είναι κατάλληλο για κάλυψη κλασικού αυτοκινήτου. Πολλοί ασφαλιστές θέτουν όρια χρήσης που σας εμποδίζουν να χρησιμοποιήσετε το όχημά σας για μετακινήσεις και θελήματα ή απαιτούν να το αποθηκεύετε σε μια κλειδωμένη, ιδιωτική δομή όταν δεν χρησιμοποιείται. Τέλος, ορισμένοι ασφαλιστές θα σας αποκλείσουν από την κάλυψη εάν έχετε σοβαρές παραβάσεις στο ιστορικό οδήγησης.

Η κλασική ασφάλεια αυτοκινήτου καλύπτει εξειδικευμένη επισκευή και αποκατάσταση;

Η αποκατάσταση και η επισκευή ενός κλασικού αυτοκινήτου μπορεί να κοστίσει διπλάσια από μια τυπική επισκευή αυτοκινήτου. Διατίθεται ασφάλιση κλασικού αυτοκινήτου που καλύπτει το υψηλότερο κόστος επισκευής και αποκατάστασης ενός vintage αυτοκινήτου.

Πώς επιλέξαμε αυτούς τους ασφαλιστές

Εξετάσαμε τους ασφαλιστές που προσφέρουν κάλυψη για κλασικά αυτοκίνητα για να επιλέξουμε τους υποψηφίους μας. Εξετάσαμε το εύρος της προσφερόμενης κάλυψης οχημάτων, την επιλογή των ασφαλιστικών προϊόντων κάθε εταιρείας και συγκεκριμένες προσφορές για πέντε διαφορετικές κατηγορίες. Συνυπολογίσαμε επίσης τα οφέλη και τις εκπτώσεις εξυπηρέτησης πελατών.


Σχετικά με τον Συγγραφέα: Ο Warren Clarke είναι ένας συγγραφέας του οποίου το έργο έχει δημοσιευτεί από το Edmunds.com και τη New York Daily News. Του αρέσει να παρέχει στους αναγνώστες πληροφορίες που μπορούν να κάνουν τη ζωή τους πιο ευτυχισμένη και πιο επεκτατική. Ο Warren κρατά ένα Bac… Διαβάστε περισσότερα.


Warning: Undefined array key "mts_related_posts_taxonomy" in /home/gorevde/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/functions/theme-actions.php on line 320

Comments (No)

Leave a Reply