Καλύτερη ασφάλιση αυτοκινήτου για εκπαιδευτικούς


Warning: Undefined array key "mts_single_featured_image" in /home/gorevde/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/single.php on line 137
Σημείωση σύνταξης: Το Credit Karma λαμβάνει αποζημίωση από τρίτους διαφημιστές, αλλά αυτό δεν επηρεάζει τις απόψεις των συντακτών μας. Οι τρίτοι διαφημιστές μας δεν ελέγχουν, εγκρίνουν ή εγκρίνουν το συντακτικό μας περιεχόμενο. Είναι ακριβές από όσο γνωρίζουμε όταν δημοσιεύεται.

Οι δάσκαλοι διαδραματίζουν πολύτιμο ρόλο στη διαμόρφωση του μυαλού των νέων και αν εργάζεστε σε αυτόν τον τομέα, θα μπορούσε να επηρεάσει τις επιλογές σας σχετικά με την ασφάλιση αυτοκινήτου. Ορισμένες ασφαλιστικές εταιρείες αυτοκινήτων προσφέρουν προϊόντα που είναι ιδανικά για εκπαιδευτικούς ή παρέχουν εκπτώσεις εξοικονόμησης χρημάτων για επαγγελματίες που διδάσκουν. Οι εταιρείες που αναφέρονται παρακάτω προσφέρουν την καλύτερη ασφάλεια αυτοκινήτου για εκπαιδευτικούς που αναζητούν κάλυψη με γνώμονα τη δουλειά τους.Καλύτερο συνολικά: Liberty Mutual

Γιατί το Liberty Mutual ξεχωρίζει πάνω από τα υπόλοιπα: Η Liberty Mutual προσφέρει ασφαλιστικά προϊόντα προσαρμοσμένα στις ανάγκες ενός δασκάλου. Αυτή η εταιρεία παρέχει επίσης ένα ευρύ φάσμα εκπτώσεων για εξοικονόμηση χρημάτων. Συνολικά, είναι μια ολοκληρωμένη, οικονομικά αποδοτική επιλογή για τους εκπαιδευτικούς.

Οι δάσκαλοι θα εκτιμήσουν ότι το Liberty Mutual παρέχει προστασία μηδενικής έκπτωσης για οχήματα που βανδαλίζονται σε σχολική ιδιοκτησία ή σε σχολική εκδήλωση. Η ασφάλεια προσωπικής περιουσίας της Liberty Mutual καλύπτει επίσης το διδακτικό σας υλικό και την περιουσία που ανήκει στο σχολείο, εάν καταστραφούν ή κλαπούν ενώ βρίσκεστε στο όχημά σας.

Και αν το όχημά σας υποστεί ζημιά σε σύγκρουση ενώ το οδηγείτε σε σχολική επιχείρηση, αυτή η ασφαλιστική εταιρεία παρέχει μηδενική κάλυψη σύγκρουσης.

Οι δάσκαλοι μπορεί επίσης να επωφεληθούν από τις εκπτώσεις πολλαπλών πολιτικών του Liberty Mutual (μπορείτε επίσης να λάβετε ασφάλιση σπιτιού, διαμερίσματος και ενοικίασης από την εταιρεία), καθώς και άλλες πιθανές εκπτώσεις για ιδιοκτήτες σπιτιού, οδηγούς με ιστορικό οδήγησης χωρίς αξιώσεις, οδηγούς χωρίς παραβάσεις και οδηγούς με μια στρατιωτική υπαγωγή.

Σύμφωνα με την Εθνική Ένωση Επιτρόπων Ασφάλισης, η Liberty Mutual είχε λιγότερα παράπονα πελατών από τον μέσο όρο του κλάδου το 2021.

Διαβάστε την πλήρη κριτική μας για το Liberty Mutual.

Καλύτερο για εκπαιδευτικούς που συνδέονται με εκπαιδευτικούς οργανισμούς: Geico

Γιατί το Geico θα μπορούσε να είναι μια καλή επιλογή για εκπαιδευτικούς που συνδέονται με εκπαιδευτικούς οργανισμούς: Η Geico προσφέρει εκπτώσεις για εκπαιδευτικούς που είναι μέλη ορισμένων εκπαιδευτικών οργανισμών. Θα μπορούσατε να εξοικονομήσετε χρήματα εάν είστε εκπαιδευτικός εγγεγραμμένος σε μία από αυτές τις ομάδες, οι οποίες περιλαμβάνουν την Αμερικανική Ένωση Διευθυντών Σχολείων, την Ένωση Αμερικανών Εκπαιδευτικών και την Εθνική Ένωση Διευθυντών Δημοτικών Σχολείων.

Αυτή η ασφαλιστική εταιρεία προσφέρει πρόσθετες εκπτώσεις ασφάλισης αυτοκινήτου που μπορούν να μειώσουν το μηνιαίο ασφάλιστρο. Για παράδειγμα, μπορείτε να λάβετε εκπτώσεις για να έχετε καθαρό ιστορικό οδήγησης ή να παρακολουθήσετε μια σειρά μαθημάτων αμυντικής οδήγησης. Διατίθενται επίσης εκπτώσεις πολλαπλών πολιτικών και πολλαπλών οχημάτων.

Η Geico είναι μια ισχυρή εταιρεία για δασκάλους, αλλά υπάρχουν κάποιες ελλείψεις που πρέπει να θυμάστε. Η Geico κατατάχθηκε κάτω από τον μέσο όρο του κλάδου για εταιρείες του μεγέθους της σε μια μελέτη ικανοποίησης αξιώσεων αυτοκινήτων JD Power του 2022. Και σύμφωνα με την NAIC, η Geico είχε ελαφρώς περισσότερα παράπονα πελατών από τον μέσο όρο του κλάδου το 2021.

Διαβάστε την πλήρη κριτική μας για το Geico.

Το καλύτερο για εκπαιδευτικούς που αναζητούν κάλυψη με εξειδικευμένα προνόμια: Horace Mann

Γιατί ο Horace Mann θα μπορούσε να είναι μια καλή επιλογή για εκπαιδευτικούς που αναζητούν κάλυψη με εξειδικευμένα οφέλη: Οι εκπαιδευτικοί με πολιτική αυτοκινήτου Horace Mann είναι επιλέξιμοι για ένα ευρύ φάσμα εξειδικευμένων παροχών που έχουν σχεδιαστεί για δασκάλους. Αυτά τα προνόμια παρέχονται χωρίς επιπλέον κόστος.

Οι δάσκαλοι με ασφάλιση αυτοκινήτου Horace Mann λαμβάνουν το πακέτο χαρακτηριστικών και προνομίων Educator Advantage της εταιρείας χωρίς επιπλέον κόστος. Αυτό το πακέτο περιλαμβάνει κάλυψη που πληρώνει για ένα αυτοκίνητο αντικατάστασης εάν το όχημά σας δηλωθεί ως συνολική απώλεια. Καλύπτει επίσης έξοδα μεταφοράς έως και 35 $ εάν λείπετε από το σπίτι και δεν μπορείτε να οδηγήσετε με ασφάλεια.

Το πακέτο Educator Advantage περιλαμβάνει κάλυψη μηδενικής έκπτωσης για καλυμμένες απώλειες βανδαλισμού και αξιώσεις σύγκρουσης σε ή κοντά σε σχολική ιδιοκτησία ή σε σχολική εκδήλωση. Παρέχει επίσης κάλυψη προσωπικής περιουσίας έως και 1.000 $ εάν κλαπούν ή καταστραφούν αντικείμενα που σχετίζονται με την εργασία ενώ βρίσκεστε στο αυτοκίνητό σας.

Η κάλυψη του Horace Mann παρέχει επίσης οφέλη για δασκάλους με κατοικίδια, χωρίς επιπλέον κόστος. Πληρώνει έως και 1.000 $ από τους κτηνιατρικούς λογαριασμούς σας εάν ένα καλυμμένο ατύχημα τραυματίσει το κατοικίδιό σας. Η NAIC αναφέρει ότι ο Horace Mann είχε λιγότερα παράπονα πελατών από τον μέσο όρο του κλάδου το 2021.

Το καλύτερο για δασκάλους των οποίων τα αυτοκίνητα έχουν προσαρμοσμένο εξοπλισμό: California Casualty

Γιατί το California Casualty θα μπορούσε να είναι μια καλή επιλογή για δασκάλους των οποίων τα αυτοκίνητα διαθέτουν προσαρμοσμένο εξοπλισμό: Ορισμένες ασφαλιστικές εταιρείες αυτοκινήτων δεν καλύπτουν προσαρμοσμένο εξοπλισμό (όπως προσαρμοσμένους τροχούς ή στερεοφωνικό μετά την αγορά) στα τυπικά ασφαλιστήρια συμβόλαια αυτοκινήτου τους. Το Casualty της Καλιφόρνια είναι διαφορετικό. Το τυπικό ασφαλιστήριο συμβόλαιο αυτοκινήτου αυτής της εταιρείας για δασκάλους περιλαμβάνει κάλυψη προσαρμοσμένου εξοπλισμού. Αυτή η κάλυψη πληρώνει για έξοδα αντικατάστασης προσαρμοσμένου εξοπλισμού έως και 2.000 $.

Αυτή η εταιρεία προσφέρει επίσης άλλα οφέλη για τους δασκάλους. Για παράδειγμα, παρέχει προστασία μηδενικής έκπτωσης εάν το όχημά σας χτυπηθεί ή βανδαλιστεί σε σχολική ιδιοκτησία. Άλλα προνόμια περιλαμβάνουν επίλυση κλοπής ταυτότητας με προσωπικό ειδικό σε θέματα απάτης και επισκευές παρμπρίζ με μηδενική έκπτωση.

Η NAIC αναφέρει ότι η California Casualty είχε λιγότερα παράπονα πελατών από τον μέσο όρο του κλάδου το 2021. Παρά το όνομα της εταιρείας, η California Casualty πουλά ασφάλιση αυτοκινήτου στις περισσότερες πολιτείες.

Συχνές ερωτήσεις σχετικά με την ασφάλιση αυτοκινήτου για εκπαιδευτικούς

Πώς μπορούν οι δάσκαλοι να εξοικονομήσουν χρήματα όταν αγοράζουν ασφάλεια αυτοκινήτου;

Όλοι οι οδηγοί μπορούν να εξοικονομήσουν χρήματα όταν αγοράζουν ασφάλιση αυτοκινήτου αναζητώντας εταιρείες που προσφέρουν σχετικές εκπτώσεις. Είναι επίσης συνετό να ψωνίζετε, καθώς οι τιμές μπορεί να διαφέρουν από εταιρεία σε εταιρεία.

Πόση ασφάλεια αυτοκινήτου χρειάζονται οι δάσκαλοι;

Οι περισσότερες πολιτείες απαιτούν από όλους τους οδηγούς να αγοράσουν ένα ελάχιστο ποσό κάλυψης ευθύνης. Αλλά μπορεί να θέλετε να μιλήσετε με τον αντιπρόσωπό σας σχετικά με τη λήψη υψηλότερων ορίων ευθύνης για την παροχή πρόσθετης προστασίας. Μπορεί επίσης να θέλετε σύγκρουση και ολοκληρωμένη κάλυψη. Αυτό μπορεί να σας βοηθήσει να καλύψετε την αξία του αυτοκινήτου σας και το κόστος επισκευής μετά από ένα ατύχημα.

Τι ασφάλεια χρειάζονται οι δάσκαλοι όταν μισθώνουν αυτοκίνητο;

Όλοι οι οδηγοί πρέπει να αγοράσουν την ασφάλιση αυτοκινήτου που απαιτείται από το κράτος τους όταν μισθώνουν αυτοκίνητο. Επιπλέον, θα χρειαστούν ολοκληρωμένη ασφάλιση και ασφάλιση σύγκρουσης. Η εταιρεία χρηματοδότησης απαιτεί συνήθως αυτήν την κάλυψη, η οποία σας βοηθά να διασφαλίσετε ότι υπάρχουν διαθέσιμα κεφάλαια για την επισκευή του αυτοκινήτου εάν εμπλακείτε σε ατύχημα.

Πώς επιλέξαμε αυτούς τους ασφαλιστές

Εξετάσαμε ασφαλιστικές εταιρείες που προσφέρουν καλύψεις που έχουν σχεδιαστεί για να επιλέξουν οι δάσκαλοι τους υποψηφίους μας. Εξετάσαμε την επιλογή των εξειδικευμένων ασφαλιστικών προϊόντων που παρέχονται από κάθε εταιρεία. Επιπλέον, λάβαμε υπόψη τα οφέλη, τις εκπτώσεις, τις πληροφορίες παραπόνων πελατών της NAIC και τα δεδομένα ικανοποίησης των αυτόματων αξιώσεων JD Power.


Σχετικά με τον Συγγραφέα: Ο Warren Clarke είναι ένας συγγραφέας του οποίου το έργο έχει δημοσιευτεί από το Edmunds.com και τη New York Daily News. Του αρέσει να παρέχει στους αναγνώστες πληροφορίες που μπορούν να κάνουν τη ζωή τους πιο ευτυχισμένη και πιο επεκτατική. Ο Warren κρατά ένα Bac… Διαβάστε περισσότερα.


Warning: Undefined array key "mts_related_posts_taxonomy" in /home/gorevde/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/functions/theme-actions.php on line 320

Comments (No)

Leave a Reply