Ανακαλύψτε Ανασκόπηση για δάνεια κατ’ οίκον μετοχών

Σημείωση σύνταξης: Το Credit Karma λαμβάνει αποζημίωση από τρίτους διαφημιστές, αλλά αυτό δεν επηρεάζει τις απόψεις των συντακτών μας. Οι τρίτοι διαφημιστές μας δεν ελέγχουν, εγκρίνουν ή εγκρίνουν το συντακτικό μας περιεχόμενο. Είναι ακριβές από όσο γνωρίζουμε όταν δημοσιεύεται.

Ανακαλύψτε τα στεγαστικά δάνεια με μια ματιά

 • Σταθερό ή μεταβλητό ποσοστό: Σταθερός
 • Πώς να κάνετε ανάληψη κεφαλαίων: Τα κεφάλαια εκδίδονται εφάπαξ
 • Τέλος προέλευσης: Χωρίς τέλη προέλευσης, έξοδα κλεισίματος ή προμήθειες εκτίμησης
 • Αναλογία δανείου προς αξία: Έως και το 90% της τρέχουσας αξίας του σπιτιού σας
 • Χρόνος χρηματοδότησης: Περίπου οκτώ εβδομάδες

Η Discover είναι μια ηλεκτρονική τράπεζα που παρέχει μια μεγάλη ποικιλία δανειακών προϊόντων, συμπεριλαμβανομένων πιστωτικών καρτών και δανείων. Αυτό περιλαμβάνει στεγαστικά δάνεια αναχρηματοδότησης και στεγαστικά μετοχικά δάνεια με σταθερά επιτόκια.

Πλεονεκτήματα

 • Διορθώθηκε ΑΠΡ
 • Online εφαρμογή
 • Μπορεί να πληροί τις προϋποθέσεις με χαμηλότερη πίστωση
 • Χωρίς τέλη προέλευσης ή εκτίμησης

Μειονεκτήματα

 • Ποινή πρόωρης εξόφλησης
 • Μεγαλύτερος χρόνος χρηματοδότησης
 • Υψηλή ελάχιστη αξία δανείου

4 πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε για τα δάνεια μετοχικού κεφαλαίου στο Discover

Η Discover προσφέρει στεγαστικά δάνεια με ανταγωνιστικά επιτόκια, ευέλικτους όρους και άλλα μοναδικά προνόμια. Ας εξερευνήσουμε μερικά από τα χαρακτηριστικά του δανείου που το ξεχωρίζουν από άλλους δανειστές.

1. Διαφανής τιμολόγηση

Το Discover δεν χρεώνει προμήθειες δημιουργίας δανείου. Το δάνειο επίσης δεν έχει προμήθειες αξιολόγησης ή χρεώσεις αίτησης.

Επιπλέον, η Discover είναι εκ των προτέρων σχετικά με τις χρεώσεις για τον Απρίλιο. Εάν αυτή είναι η πρώτη σας δέσμευση σε ένα σπίτι, τότε θα μπορούσατε να πληροίτε τις προϋποθέσεις για τις χαμηλότερες τιμές εκκίνησης. Ωστόσο, τα περισσότερα δάνεια πιθανότατα θα είναι δεύτερα βάρη, τα οποία έχουν ελαφρώς υψηλότερα αρχικά ΣΕΠΕ.

Λάβετε υπόψη ότι τα ΣΕΠΕ του στεγαστικού δανείου της Discover είναι σταθερά επιτόκια, όχι μεταβλητά, πράγμα που σημαίνει ότι η πληρωμή σας δεν θα αλλάξει με την πάροδο του χρόνου.

Ένα τέλος που πρέπει να προσέξετε είναι μια ποινή πρόωρης αποπληρωμής. Εάν εξοφλήσετε το δάνειό σας σε λιγότερο από 36 μήνες, το Discover ενδέχεται να χρεώσει πίσω μέρος του κόστους κλεισίματός σας. Αυτό το ποσό δεν θα υπερβαίνει τα 500 $ και θα παραληφθεί εάν ζείτε στο Κονέκτικατ, τη Μινεσότα, τη Νέα Υόρκη, τη Βόρεια Καρολίνα, την Οκλαχόμα ή το Τέξας.

2. Λιγότερο αυστηρές απαιτήσεις επιλεξιμότητας

Το Discover έχει σχετικά χαμηλές ελάχιστες απαιτήσεις πίστωσης. Για να πληροίτε τα κριτήρια για δάνειο μετοχικού κεφαλαίου κατοικίας μέσω του Discover, θα χρειαστείτε πιστωτική βαθμολογία 620 ή υψηλότερη και αναλογία χρέους προς εισόδημα μικρότερη από 43%. Η αναλογία χρέους προς εισόδημα υπολογίζεται αθροίζοντας όλες τις μηνιαίες πληρωμές χρέους και διαιρώντας τις με το μηνιαίο εισόδημά σας προ φόρων.

Ωστόσο, εάν θέλετε να δανειστείτε περισσότερα από 150.000 $, θα χρειαστείτε ισχυρότερη πίστωση: τουλάχιστον βαθμολογίες 700.

Θα πρέπει επίσης να προσφέρετε απόδειξη του εισοδήματός σας και να έχετε ένα «ιστορικό υπεύθυνης χρήσης πίστωσης», σύμφωνα με το Discover. Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτές είναι ελάχιστες απαιτήσεις και ότι η εκπλήρωσή τους δεν εγγυάται την έγκριση.

3. Υψηλός λόγος LTV

Ενώ τα στεγαστικά δάνεια της Discover ανέρχονται σε 300.000 $, επιτρέπουν μια συνδυασμένη αναλογία δανείου προς αξία έως και 90%.

Λάβετε υπόψη ότι η αναλογία CLTV περιλαμβάνει το σύνολο όλων των στεγαστικών δανείων, επομένως θα προσθέσετε ό,τι οφείλετε στην κύρια υποθήκη σας συν ό,τι θέλετε να δανειστείτε από ένα μετοχικό στεγαστικό δάνειο του Discover και το διαιρέσατε με τη συνολική αξία κατοικίας σας για να λάβετε αυτόν τον αριθμό.

4. Κάντε αίτηση online

Μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για δάνειο μετοχικού κεφαλαίου στο Discover στο Διαδίκτυο ή μέσω τηλεφώνου.

Η αρχική αίτηση μπορεί να συμπληρωθεί και να υποβληθεί ηλεκτρονικά. Από εκεί, θα σας ανατεθεί ένας προσωπικός τραπεζίτης που μπορεί να επικοινωνήσει μαζί σας διαδικτυακά, μέσω email ή μέσω τηλεφώνου.

Μπορείτε να ανεβάσετε τυχόν έγγραφα που ζητά το Discover μέσω της πύλης δανείων του. Αυτή η διαδικτυακή πύλη είναι επίσης όπου θα κατεβάσετε και θα υπογράψετε τυχόν έγγραφα για τελική έγκριση δανείου.

Μπορώ να εξοφλήσω νωρίτερα το δάνειό μου με μετοχικό κεφάλαιο στο Discover;

Μπορείτε να εξοφλήσετε νωρίτερα το δάνειό σας στο Discover, αλλά ενδέχεται να χρεωθείτε με προμήθεια.

Το Discover προσφέρει τέσσερις όρους αποπληρωμής: 10, 15, 20 και 30 χρόνια. Αλλά αν θέλετε να εξοφλήσετε το δάνειό σας μερικούς μήνες ή λίγα χρόνια νωρίτερα, μπορείτε.

Αλλά αν εξοφλήσετε το δάνειό σας λιγότερο από τρία χρόνια μετά την ημερομηνία κλεισίματος, το Discover μπορεί να σας ζητήσει να επιστρέψετε μέρος του κόστους κλεισίματος. Αυτή η χρέωση δεν μπορεί να υπερβαίνει τα $500. Αλλά αν ζείτε σε ορισμένες πολιτείες, όπως το Τέξας και η Μινεσότα, το Discover δεν μπορεί να σας μεταβιβάσει αυτές τις χρεώσεις.

Σε ποιον είναι καλό ένα δάνειο μετοχικού κεφαλαίου στο Discover;

Τα δάνεια μετοχικού κεφαλαίου της Discover μπορούν να είναι μια καλή επιλογή για έργα όπως η πραγματοποίηση μεγάλων ανακαινίσεων κατοικιών όταν έχετε τουλάχιστον ένα μικρό έως μέτριο ποσό ιδίων κεφαλαίων.

Τα στεγαστικά μετοχικά δάνεια, γενικά, είναι καλά για εφάπαξ αγορές ή έξοδα, όπως η εξυγίανση χρέους ή ένα έργο βελτίωσης κατοικίας, όπου ξέρετε με ακρίβεια πόσα θέλετε να δανειστείτε.

Τα δάνεια μετοχικού κεφαλαίου της Discover μπορεί επίσης να είναι κατάλληλα για άτομα με χαμηλότερα πιστωτικά σκορ, καθώς η ελάχιστη απαίτηση πιστωτικού αποτελέσματος είναι μόνο 620. Όμως, τα δάνεια μετοχικού κεφαλαίου στο Discover δεν είναι κατάλληλα για όλους. Ενώ το Discover προσφέρει υψηλό όριο επιτοκίου LTV, έχει ελάχιστη αξία δανείου 35.000 $, το οποίο μπορεί να είναι πολύ υψηλό για ορισμένα άτομα που θέλουν μόνο ένα μικρό ποσό.

Πώς να υποβάλετε αίτηση για δάνειο μετοχικού κεφαλαίου στο Discover

Μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για δάνειο μετοχικού κεφαλαίου από το Discover online με μερικά απλά βήματα.

Ακολουθούν ορισμένα έγγραφα που συνιστά η Discover να τα έχετε διαθέσιμα όταν κάνετε αίτηση.

 • Αντίγραφο της άδειας οδήγησης
 • W-2s
 • Μισθολογικά στελέχη (ή άλλη απόδειξη εισοδήματος)
 • Αντίγραφο του ασφαλιστηρίου συμβολαίου του ιδιοκτήτη του σπιτιού σας
 • Τρέχουσα κατάσταση υποθήκης
 • Έλεγχος στοιχείων λογαριασμού

Μπορεί να χρειαστούν σχεδόν δύο μήνες για να λάβετε έγκριση για το στεγαστικό σας δάνειο από το Discover, αλλά πολλά από αυτά εξαρτώνται από το πόσο γρήγορα παρέχετε οποιαδήποτε ζητούμενη τεκμηρίωση.

Δεν είστε σίγουροι αν το Discover είναι κατάλληλο για εσάς; Εξετάστε αυτές τις εναλλακτικές λύσεις.

 • Φιγούρα: Αυτός ο διαδικτυακός δανειστής προσφέρει μια πιστωτική γραμμή μετοχικού κεφαλαίου κατοικίας (ή HELOC) με σταθερό επιτόκιο.
 • KeyBank: Αυτός ο δανειστής προσφέρει στεγαστικά δάνεια και HELOCs με μεγάλα ποσά.

Σχετικά με τον Συγγραφέα: Η Amanda Garland είναι συγγραφέας προσωπικών οικονομικών που έχει μια εμμονή με τα πιστωτικά αποτελέσματα και τον τρόπο με τον οποίο επηρεάζουν όλα τα οικονομικά πράγματα. Είναι κάτοχος πτυχίου Καλών Τεχνών στη Δημιουργική Γραφή, και η γραφή της έχει… Διαβάστε περισσότερα.

Comments (No)

Leave a Reply