Αναθεώρηση ιδιοκτητών στεγαστικών δανείων: Επιλογές σταθερού δανείου


Warning: Undefined array key "mts_single_featured_image" in /home/gorevde/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/single.php on line 137
Σημείωση σύνταξης: Το Credit Karma λαμβάνει αποζημίωση από τρίτους διαφημιστές, αλλά αυτό δεν επηρεάζει τις απόψεις των συντακτών μας. Οι τρίτοι διαφημιστές μας δεν ελέγχουν, εγκρίνουν ή εγκρίνουν το συντακτικό μας περιεχόμενο. Είναι ακριβές από όσο γνωρίζουμε όταν δημοσιεύεται.

Κατοχή στεγαστικού δανείου με μια ματιά

 • Συμβατικά δάνεια: Ναί
 • Δάνεια FHA: Ναί
 • Δάνεια VA: Ναί
 • Αναχρηματοδότηση: Ναί
 • Jumbo δάνεια: Ναί
 • Ρυθμιζόμενες τιμές: Ναί
 • Σταθερές τιμές: Ναι (15 ετών και 30 ετών)

Το Owning είναι ένα τμήμα της Εγγυημένης τιμής, το οποίο έχει την έδρα του στο Σικάγο. Η ιδιοκτησία έχει άδεια για επιχειρηματική δραστηριότητα σε 29 πολιτείες και την περιφέρεια της Κολούμπια.

Πλεονεκτήματα

 • Πολύ ανταγωνιστικές τιμές
 • Καλή ποικιλία στεγαστικών δανείων
 • Εγγύηση έγκαιρου κλεισίματος

Μειονεκτήματα

 • Περιορισμένες πληροφορίες ιστότοπου
 • Δεν είναι διαθέσιμο σε όλες τις πολιτείες

3 πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε για ένα στεγαστικό δάνειο

1. Πολύ ανταγωνιστικές τιμές

Εάν έχετε ισχυρή πίστωση και μπορείτε να κάνετε προκαταβολή τουλάχιστον 20%, ενδέχεται να πληροίτε τις προϋποθέσεις για τα χαμηλότερα ποσοστά ιδιοκτησίας. Αυτό μπορεί να σας εξοικονομήσει χρήματα κατά τη διάρκεια του δανείου σας και να κάνει τις πληρωμές σας πιο προσιτές.

Μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για προέγκριση στεγαστικού δανείου ηλεκτρονικά.

2. Καλή ποικιλία στεγαστικών δανείων

Το Owning προσφέρει πολλές επιλογές στεγαστικών δανείων, όπως συμβατικά δάνεια, δάνεια jumbo και δάνεια FHA, VA και USDA που υποστηρίζονται από την κυβέρνηση. Ο δανειστής μπορεί επίσης να αναχρηματοδοτήσει την υπάρχουσα υποθήκη σας.

Αυτή η ποικιλία είναι χρήσιμη εάν δεν είστε βέβαιοι ποιος τύπος στεγαστικού δανείου θα ήταν καλύτερος για εσάς ή εάν είστε αγοραστής σπιτιού για πρώτη φορά που δεν έχει μεγάλη προκαταβολή.

3. Λίγες πληροφορίες στον ιστότοπο

Ο ιστότοπος της ιδιοκτησίας περιλαμβάνει τρέχουσες τιμές, κάτι που είναι ένα πλεονέκτημα. Αλλά δεν προσφέρει εκπαιδευτικές πληροφορίες ή πολλές λεπτομέρειες σχετικά με τις διαφορετικές προσφορές στεγαστικών δανείων. Θα πρέπει να καλέσετε ή να στείλετε email στην εταιρεία για πολλές συνήθεις ερωτήσεις.

Σε ποιον είναι καλή η ιδιόκτητη υποθήκη;

Εάν αισθάνεστε άνετα με μια ηλεκτρονική διαδικασία υποθήκης, η ιδιοκτησία μπορεί να είναι μια σταθερή επιλογή. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα εάν έχετε ισχυρή πίστωση και μπορείτε να κάνετε μια μεγάλη προκαταβολή που σας πληροί τις προϋποθέσεις για τα χαμηλότερα επιτόκια του δανειστή.

Αλλά μπορεί να θέλετε να ψάξετε αλλού εάν προτιμάτε να υποβάλετε αίτηση για υποθήκη αυτοπροσώπως ή εάν η πίστωσή σας δεν είναι αρκετά ισχυρή για να λάβετε τα χαμηλότερα επιτόκια της ιδιοκτησίας.

Πώς να υποβάλετε αίτηση για ιδιοκτήτρια υποθήκη

Για να ξεκινήσετε τη διαδικασία Ιδιοκτησίας στεγαστικού δανείου, μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για προέγκριση, η οποία θα οδηγήσει σε σκληρή έρευνα για την πίστωσή σας. Εκτός από τα προσωπικά στοιχεία, θα χρειαστεί να παρέχετε πληροφορίες σχετικά με το ακίνητο, καθώς και το εισόδημα, τα περιουσιακά στοιχεία και την πίστωσή σας. Μπορεί επίσης να χρειαστεί να ανεβάσετε έγγραφα όπως αποδείξεις πληρωμής, W2 και φορολογικές δηλώσεις, ανάλογα με την κατάστασή σας.

Αφού υποβάλετε τη φόρμα προέγκρισης, θα λάβετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και ένα μήνυμα κειμένου που θα σας ενημερώνει ότι ελήφθη και ανατέθηκε σε έναν υπάλληλο δανείων.

Εάν έχετε προεγκριθεί για ένα δάνειο, θα λάβετε μια επιστολή προέγκρισης, η οποία είναι ουσιαστικά μια δοκιμαστική προσφορά για να σας δανείσει ένα συγκεκριμένο ποσό με ένα συγκεκριμένο επιτόκιο.

Δεν είστε σίγουροι αν το Owning είναι κατάλληλο για εσάς; Εξετάστε αυτές τις εναλλακτικές λύσεις.

Εάν θέλετε να συγκρίνετε τα επιτόκια μεταξύ πολλών δανειστών, να έχετε κατά νου ότι έχετε ένα χρονικό διάστημα όπου τα πολλαπλά ερωτήματα σκληρής πίστωσης από τους δανειστές υπολογίζονται μόνο ως ένα για τα πιστωτικά σας σκορ. Συνήθως έχετε 14 ημέρες — αν και μπορεί να είναι περισσότερες ανάλογα με το μοντέλο βαθμολόγησης.

 • Κίνηση Υποθήκη: Η Movement Mortgage παρέχει επίσης μια ποικιλία προγραμμάτων δανείου.
 • Η τράπεζα της Αμερικής: Ένα στεγαστικό δάνειο της Τράπεζας της Αμερικής μπορεί να έχει νόημα εάν έχετε ήδη σχέση με αυτήν τη μεγάλη τράπεζα και μπορείτε να πληροίτε τις προϋποθέσεις για μία από τις εκπτώσεις της.

Σχετικά με τον Συγγραφέα: Η Anna Baluch είναι ανεξάρτητη συγγραφέας προσωπικών οικονομικών από το Κλίβελαντ του Οχάιο. Μπορείτε να βρείτε τη δουλειά της σε ιστότοπους όπως το The Balance, το Freedom Debt Relief, το LendingTree και το RateGenius. Η Άννα έχει MBA στο μάρκετινγκ από τον Roosevelt Un… Διαβάστε περισσότερα.


Warning: Undefined array key "mts_related_posts_taxonomy" in /home/gorevde/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/functions/theme-actions.php on line 320

Comments (No)

Leave a Reply