Έλεγχος τραπεζικού λογαριασμού των ΗΠΑ


Warning: Undefined array key "mts_single_featured_image" in /home/gorevde/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/single.php on line 137
Σημείωση σύνταξης: Το Credit Karma λαμβάνει αποζημίωση από τρίτους διαφημιστές, αλλά αυτό δεν επηρεάζει τις απόψεις των συντακτών μας. Οι τρίτοι διαφημιστές μας δεν ελέγχουν, εγκρίνουν ή εγκρίνουν το συντακτικό μας περιεχόμενο. Είναι ακριβές από όσο γνωρίζουμε όταν δημοσιεύεται.

Τράπεζα των ΗΠΑ έλεγχος λογαριασμών με μια ματιά

Φυσικές θέσεις 2.000+ υποκαταστήματα σε 26 πολιτείες, κυρίως συγκεντρωμένα στις δυτικές και μεσοδυτικές ΗΠΑ
Ξεκινώντας Εύκολο άνοιγμα είτε διαδικτυακά είτε αυτοπροσώπως (25$ ελάχιστη κατάθεση ανοίγματος)
Μηνιαίο τέλος εξυπηρέτησης 6,95 $ (απαλλαγείτε από το τέλος εάν πληροίτε ορισμένες απαιτήσεις)
Τέλη υπερανάληψης 36 $ ανά συναλλαγή (εκτός εάν έχετε προστασία υπερανάληψης)
Άλλες αμοιβές ΑΤΜ εκτός δικτύου, αφήνοντας τον λογαριασμό σας σε αδράνεια, επιλέγοντας έντυπα αντίγραφα κίνησης, αποστολή και λήψη καλωδίων
Πώς να κάνετε κατάθεση Επιταγές, μετρητά, εμβάσματα ACH, απευθείας κατάθεση, τραπεζικά εμβάσματα, Zelle
Πώς να αποσύρετε Μετρητά, χρεωστική κάρτα, Zelle, έμβασμα ACH, τραπεζικό έμβασμα, χρηματική εντολή, επιταγή
Αξιοσημείωτο χαρακτηριστικό Κερδίστε ανταμοιβές — όπως υψηλότερα επιτόκια στις αποταμιεύσεις σας ή απαλλαγή από ορισμένες προμήθειες — που εξαρτώνται από το μέγεθος του υπολοίπου του λογαριασμού σας

Ως η πέμπτη μεγαλύτερη τράπεζα στη χώρα, η US Bank λειτουργεί ως τραπεζικό κατάστημα μιας στάσης με επιλογές για πιστωτικές κάρτες, δάνεια, επενδύσεις και λογαριασμούς καταθέσεων — συμπεριλαμβανομένων λογαριασμών όψεως. Όπως και άλλες μεγάλες τράπεζες, έχει χιλιάδες τοποθεσίες υποκαταστημάτων για εύκολη πρόσβαση. Αλλά θα το πληρώσετε μέσω πολύ χαμηλών επιτοκίων, ενός μπερδεμένου προγράμματος και της δυνατότητας πληρωμής υψηλών προμηθειών.

Η US Bank προσφέρει δύο κύριους τύπους λογαριασμών όψεως, τον πρώτο από τους οποίους — τον Έξυπνο Έλεγχο Λογαριασμού Τράπεζας των ΗΠΑ — θα εξετάσουμε εδώ.


5 πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε για έναν τραπεζικό λογαριασμό όψεως των ΗΠΑ

Ακολουθούν ορισμένα σημεία που πρέπει να λάβετε υπόψη όταν εξετάζετε έναν τραπεζικό λογαριασμό ελέγχου στις ΗΠΑ:

1. Μπορεί να είναι δύσκολο να αποφευχθούν χρεώσεις

Κοιτάζοντας τη σελίδα πωλήσεων για τον τραπεζικό λογαριασμό Έξυπνα όψεως, θα νομίζατε ότι δεν υπήρχαν χρεώσεις ΑΤΜ ή χρεώσεις υπερανάληψης και ότι θα ήταν εύκολο να αποφύγετε τη μηνιαία χρέωση συντήρησης. Όταν ψάξετε στα ψιλά γράμματα, θα δείτε ότι αυτό μπορεί να ισχύει — μόνο εάν πληροίτε μια μακρά λίστα κριτηρίων.

Προκειμένου να αποφύγετε αυτές τις χρεώσεις, θα πρέπει να παραμείνετε ενήμεροι για τις απαιτήσεις και ενδεχομένως να περάσετε από κάποια στεφάνια. Αν ψάχνετε για έναν λογαριασμό ελέγχου χωρίς χρέωση, θα θέλετε να ψάξετε αλλού.

2. Υποκαταστήματα ευρύτερα διαθέσιμα στις δυτικές και μεσοδυτικές πολιτείες

Η US Bank έχει χιλιάδες τοποθεσίες υποκαταστημάτων, αλλά επικεντρώνονται περισσότερο στις δυτικές και τις μεσοδυτικές ΗΠΑ.

3. Εξαιρετική κινητή και ηλεκτρονική τραπεζική

Αν και η US Bank έχει πολλές φυσικές τοποθεσίες, έχει επίσης παγκόσμιο ψηφιακό αποτύπωμα. Σύμφωνα με την εταιρεία, περίπου το 80% των τραπεζικών συναλλαγών πελατών και το 65% των δανείων ολοκληρώνονται πλέον ψηφιακά. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή της Τράπεζας των ΗΠΑ για να κάνετε σχεδόν οτιδήποτε, συμπεριλαμβανομένης της αναζήτησης τραπεζικών κινήσεων, της ρύθμισης μεταφορών, της κατάθεσης επιταγών, της πληρωμής λογαριασμών και πολλά άλλα.

Σύμφωνα με έναν εκπρόσωπο τράπεζας, θα χρειαστεί να ζείτε σε μια συγκεκριμένη απόσταση από την τοποθεσία ενός υποκαταστήματος της Τράπεζας των ΗΠΑ (που καθορίζεται από τον ταχυδρομικό σας κώδικα) για να ανοίξετε έναν λογαριασμό όψεως, ακόμη και στο διαδίκτυο.

4. Κερδίζει τόκο

Μπορείτε να κερδίσετε τόκους για τα κεφάλαια που διατηρείτε σε έναν έξυπνο τραπεζικό λογαριασμό των ΗΠΑ. Τα ποσοστά ποικίλλουν ανάλογα με το “επίπεδο επιτόκιο” σας — που σημαίνει ότι όσο περισσότερα χρήματα έχετε στο λογαριασμό σας, τόσο υψηλότερη θα είναι η ετήσια ποσοστιαία απόδοση ή APY.

5. Μπορεί να κερδίσει Έξυπνες ανταμοιβές

Μπορείτε να ξεκλειδώσετε περισσότερα προνόμια εγγραφείτε στο πρόγραμμα Smart Rewards της Τράπεζας των ΗΠΑ. Είναι δωρεάν να εγγραφείτε και μόλις το συνδυασμένο υπόλοιπο των λογαριασμών αποταμίευσης και όψεως φθάσει σε συγκεκριμένα επίπεδα, θα αρχίσετε να κερδίζετε επιπλέον προνόμια — όπως παραιτήσεις τελών και εκπτώσεις ή μικρές αυξήσεις στο επιτόκιο.

Είναι η US Bank καλή τράπεζα για τραπεζικές συναλλαγές;

Εάν ζείτε στη Δύση ή στη Μεσοδυτική και θέλετε να κάνετε τραπεζικές συναλλαγές αυτοπροσώπως ή θέλετε έναν λογαριασμό όψεως που κερδίζει τόκους με πρόγραμμα επιβράβευσης, η US Bank μπορεί να είναι μια καλή επιλογή. Ωστόσο, θα πρέπει να είστε εντάξει με τη δυνατότητα να πληρώσετε υψηλότερες χρεώσεις και να κερδίσετε χαμηλές αποδόσεις στην κατάθεσή σας.

Εάν θέλετε να συναλλάσσεστε με μια πιο απλή τράπεζα χωρίς χρέωση ή ψάχνετε για προσωπική τραπεζική σε άλλα μέρη της χώρας, ίσως θέλετε να συνεχίσετε να ψάχνετε.

Η Τράπεζα των ΗΠΑ προσφέρει δωρεάν έλεγχο;

Η Τράπεζα των ΗΠΑ δεν προσφέρει δωρεάν λογαριασμούς όψεως. Είναι δυνατό, ωστόσο, να αποφύγετε τη μηνιαία χρέωση συντήρησης 6,95 $ της τράπεζας στον τραπεζικό της λογαριασμό Έξυπνα όψεως — εάν μπορείτε να ανταποκριθείτε σε μία από τις απαιτήσεις παραίτησής της.

  • Είστε μεταξύ 18 και 24 ετών
  • Είστε 65 ετών και άνω
  • Είσαι μέλος του στρατού
  • Έχετε πιστωτική κάρτα της Τράπεζας των ΗΠΑ
  • Έχετε τουλάχιστον 1.000 $ σε μηνιαίες άμεσες καταθέσεις στο λογαριασμό σας
  • Πληροίτε τα κριτήρια για ένα από τα επίπεδα επιβράβευσης της Τράπεζας των ΗΠΑ
  • Διατηρείτε ένα μέσο υπόλοιπο λογαριασμού όψεως 1.500 $ ή περισσότερο κάθε μήνα

Δεν είμαι σίγουρος αν Τράπεζα των ΗΠΑ είναι κατάλληλο για εσάς; Εξετάστε αυτές τις εναλλακτικές λύσεις.

  • Allly Bank: Εάν είστε πρόθυμοι να δοκιμάσετε μια ηλεκτρονική τράπεζα, η Ally Bank είναι ελαφριά στις προμήθειες και βαριά για το επιτόκιο που θα κερδίσετε.
  • Alliant Credit Union: Εάν προτιμάτε μια πιστωτική ένωση με επίκεντρο την κοινότητα, σχεδόν οποιοσδήποτε μπορεί να εγγραφεί στην Alliant και να αποκτήσει πρόσβαση στα τραπεζικά προϊόντα της.

Σχετικά με τον Συγγραφέα: Η Lindsay VanSomeren είναι ανεξάρτητη συγγραφέας που ζει στο Kirkland της Ουάσιγκτον. Υπήρξε επαγγελματίας δρομέας σκυλιών, ερευνήτρια άγριας φύσης και συμμετέχουσα στο National Spelling Bee. Γράφει για ιστοσελίδες όπως… Διαβάστε περισσότερα.


Warning: Undefined array key "mts_related_posts_taxonomy" in /home/gorevde/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/functions/theme-actions.php on line 320

Comments (No)

Leave a Reply